A B C

Šta će vam sajt ako nemate posete?


To je upravo ono što mi radimo kroz ADvert pristup digitalnom oglašavanju. Dovodimo kvalitetan saobraćaj na vaš sajt. Dugo smo u ovom poslu digitalnog marketinga, od izrade sajtova, preko održavanja društvenih mreža, izrade newslettera, SEO kampanja itd. Dakle, sve faze razvoja digitalnog marketinga smo prošli.

Ipak, iskustvo nam je pokazalo da bez uspešno vođenih kampanja na društvenim medijima, nema ni konkretnih rezultata. Kada opisujemo sebe volimo ljudima da se predstavimo kao kupci digitalnog marketinškog prostora jer u principu to i jesmo. Vešto koristimo online platforme, koristimo tehnike i alate kako bismo postigli optimalni rezultat za klijenta.

Ono što govorimo svakom klijentu, potencijalnom klijentu pa i vama, posetiocu našeg sajta, nema marketinga bez budžeta za oglašavanje. Sve ostalo je prazna priča.

Kompletirali smo +120 kampanja kroz razne digitalne medije


Naš glavni cilj je zadovoljan klijent. Ne jurimo brojke jer klijenti za nas nisu brojke nego ljudi koji imaju ciljeve kao što ih i mi imamo.

Naš tim!

Svaki član našeg tima je podjednako važan. Svi smo profesionalci sa velikim iskustvom u oblasti kojom se bavimo.

 • facebook.jpg
  Darko Andrić

  PPC Specialist & CEO

 • anamacanovic1.png
  Ana Macanović

  Designer & Content Specialist

 • nenad1.png
  Nenad Pavlović

  Web Developer & SEO Specialist

 • aleksandar-andric.png
  Aleksandar Andrić

  Video Specialist

Naši klijenti.


Ponosni smo na naše klijente, a nadamo se i oni na nas. Prevazilazimo klasične poslovne odnose i gradimo dugotrajno poverenje.

Potrebna vam je PPC kampanja na nekoj od digitalnih platformi?